SL new logo

vårt läder finns i 20-tal färger

Lädret som bilklädslarna tillverkas i är ett s k automotivläder av högsta kvalité och framtaget för att klara de hårdaste kraven från biltillverkarna och passar därför i extra tuffa miljöer som till exempel taxi- och transportbilar. Du kan välja en klädsel med vårt standardläder som finns i över 20 färger eller designa din helt egna och kombinera med t ex alcantara och perforerat. Välkommen in i vårt galleri för inspiration!

godkända airbagsömmar

I dag är de flesta bilar utrustade med sidokrockkuddar enligt OEM standard och branschen ställer höga krav vid tillverkning av bilklädslar. Därför ligger stort fokus på forskning, utveckling och upphandling av teknik som krävs för att producera klädslar som uppfyller säkerhetsfunktioner och krav. Våra bilklädslarna har godkända airbagsömmar och tillverkas med stöd av certifieringarna ISO TS 16949, ISO 9001:2000, ISO 14001,OHSAS 18001. Vi har testat våra bilklädslar i TÛV, Tyskland, där de provsprängts i 3 olika temperaturer för att säkerställa att krockkudden öppnas och utvecklas som den ska vid en krock.  

läder

Lädret är framtaget för att fungera i tuffare miljöer som i taxi, transportbilar mm. Finns i 20-tal färger. Tänk på att färgen på skärmen inte alltid överensstämmer med verkligheten. 

Alcantara

Ett mikrofiber som liknar mocka. Vi har valt att samarbeta med Alcantara från Italien som håller hög kvalitet och som varken noppar,  släpper fibrer eller ändrar färg. Finns i 5 färger. Tänk på att färgen på skärmen inte alltid överensstämmer med verkligheten.

Hålat/Perforerat

Vi har 10 olika mönster av hålat läder. EP är ytlig perforering och PT är genomgående. Du kan välja att ha hålat i mitten på sitt- och rygg-yta eller på hela klädseln. Proverna visas bara i svart men kan fås i ett 20-tal färger.


en toyota prius får ny läderklädsel


Här förvandlar vi en tråkig tygklädsel på en Toyota Prius till en snygg, tålig och bekväm läderklädsel - bättre än original!
 

loading...