SL new logo

nyhet - nu kan du beställa läderklädsel till nya caddy cargo!

loading...

Nu kan du beställa läderklädsel till din nya Caddy Cargo - ett riktigt hantverk om vi får säga det själva. Kontakta din VW återförsäljare av transportbilar

läderKlädslar för alla smaker. Och årsmodeller.


Standard Leather är specialiserade på läderklädslar till nya och begagnade fordon, industri, fartyg, flyg och kommersiella fastigheter och har över 30 års erfarenhet av bilbranschen. Vår klädsel är ingen överdragsklädsel utan ersätter bilens originalklädsel och ger dig möjlighet att anpassa design och funktion helt efter eget behov. Materialet är 100 % läder och sömmarna är testade och godkända för airbag. Vi är stolta påbyggare till Svenska Volkswagen Transportbilar. Vill du ha mer inspiration? Titta in i vårt galleri.
 

loading...

därför ska du välja bilklädsel i läder från oss

VW T6


Läderklädslarna finns till de flesta bilmodeller, både person- och transportbilar - till ett pris som är lägre än om du vänder dig till din märkesverkstad. Lädret tål tuffa miljöer och passar därför extra bra i taxi och transportbilar. Monteras i hamn (om PDI),  eftermonteras i vår verkstad eller hos en sadelmakare nära dig.

  • välj mellan standardklädsel eller designa din helt egna - lädret finns i fler än 20 färger
  • välj till brodyr med din företagslogga på ryggen eller nackstöden
  • snabb leveranstid