SL logo 11x30

Designa din egen bilklädsel

Lädret som används till bilklädslarna är ett s k automotivläder av högsta kvalité och framtaget för att klara de hårdaste kraven från biltillverkarna och passar därför i extra tuffa miljöer som till exempel taxi- och transportbilar. Du kan välja en klädsel med vårt standardläder som finns i över 30 färger eller designa din helt egna och kombinera med t ex alcantara och perforerat. Välkommen in i vårt  vårt galleri för inspiration!
 

godkända airbagsömmar - För din säkerhet

I dag är de flesta bilar utrustade med sidokrockkuddar enligt OEM standard och branschen ställer höga krav vid tillverkning av bilklädslar. Därför ligger stort fokus på forskning, utveckling och upphandling av teknik som krävs för att producera klädslar som uppfyller säkerhetsfunktioner och krav. Våra bilklädslarna har godkända airbagsömmar och tillverkas med stöd av certifieringarna ISO TS 16949, ISO 9001:2000, ISO 14001,OHSAS 18001. Vi har testat våra bilklädslar i TÛV, Tyskland, där de provsprängts i 3 olika temperaturer för att säkerställa att krockkudden öppnas och utvecklas som den ska vid en krock.  


 

Standardläder

Det här är vårt mest populära läder och finns i över 30 färger. Tänk på att färgen på skärmen inte alltid överensstämmer med verkligheten.

 

Nappa

Har en relativt slät yta, likt lädret som bland annat Porsche har valt till sina bilar. Finns i 6 färger. Tänk på att färgen på skärmen inte alltid överensstämmer med verkligheten.

Alcantara

Ett mikrofiber som liknar mocka. Vi har valt att samarbeta med Alcantara från Italien som håller hög kvalitet och som inte noppar,  släpper fibrer eller ändrar färg. Finns i 5 färger. Tänk på att färgen på skärmen inte alltid överensstämmer med verkligheten.

Hålat/Perforerat

Vi har 10 olika mönster av hålat läder. EP är ytlig perforering och PT är genomgående. Du kan välja att ha hålat i mitten på sitt- och rygg-yta eller på hela klädseln. Proverna visas bara i svart men kan fås i alla 30 färgerna.

Brodyr

Du kan även beställa brodyr till ryggstöd eller säten. Tänk på att du behöver tillstånd av varumärkets ägare. 

 

Före och efter


I exemplet visar vi hur en Prius får ny läderklädsel. Den befintliga originalklädseln tas bort innan den nya sätts in.
 

efter 36 000 mil

Våra klädslar sitter monterade i många taxibilar och utsätts för hårt slitage. Klädseln på bilden har suttit i en taxi som gått 36 000 mil. Ett bevis på kvalitét!  

loading...
loading...
loading...
loading...
loading...
loading...
loading...