SL logo 11x30

Lädret som används till klädslarna är ett s k automotivläder av högsta kvalité och framtaget för att klara de hårdaste kraven från biltillverkarna och fungerar därför i extra tuffa miljöer som till exempel taxi- och transportbilar. Du kan välja en klädsel i vårt standardläder som finns i över 30 färger eller designa din helt egna och kombinera med t ex alcantara och perforerat. Välkommen in i vårt  vårt galleri för inspiration!
 

Standardläder

Det här är vårt mest populära läder och finns i över 30 färger. Tänk på att färgen på skärmen inte alltid överensstämmer med verkligheten. 

Nappa

Har en relativt slät yta, likt lädret som bland annat Porsche har valt till sina bilar. Finns i 6 färger. Tänk på att färgen på skärmen inte alltid överensstämmer med verkligheten.


 

Dakota

Ett läder med samma prägling och färg som BMW:s eget Dacota läder som du hittar i 1-serien och 3-serien. Finns i 8 färger. Tänk på att färgen på skärmen inte alltid överensstämmer med verkligheten.

 

Alcantara

Ett mikrofiber som liknar mocka. Vi har valt att samarbeta med Alcantara från Italien som håller hög kvalitet och som inte noppar,  släpper fibrer eller ändrar färg. Finns i 5 färger. Tänk på att färgen på skärmen inte alltid överensstämmer med verkligheten.

 

Hålat/Perforerat

Vi har 10 olika mönster av hålat läder. EP är ytlig perforering och PT är genomgående. Du kan välja att ha hålat i mitten på sitt- och ryggyta eller på hela klädseln. Proverna visas bara i svart men kan fås i alla 30 färgerna.
 

Brodyr

Du kan även beställa brodyr till ryggstöd eller säten. Tänk på att du behöver tillstånd av varumärkets ägare. 

 

Före och efter


I exemplet visar vi hur en Prius får ny läderklädsel. Den befintliga originalklädseln tas bort innan den nya sätts in. 

Klädsel efter 36 000 mil

Våra klädslar sitter monterade i många taxibilar och utsätts för hårt slitage. Bilderna visar en klädsel som suttit i en taxi som gått 36 000 mil. Ett bevis på kvalitét! 


 

loading...
loading...
loading...
loading...
loading...
loading...
loading...
loading...